NL | EN Ga naar MyLooqiBinnenkort beschikbaar

product_banner

LooqiDaar ben je!

 • Slimme polsband met 'cool' design.

  De Realtime GPS Looqi polsband bestaat uit een kunststof casing die niet alleen sterk is, maar ook nog eens een prettig draagcomfort garandeert. Naast een witte casing kun je kiezen uit een onverslijtbare 'Nato' band in 9 verschillende hippe kleuren. Een cool design en mooi om te dragen, dat overtuigt elk kind. De Looqi polsband is vervaardigd uit kwalitatieve stootvaste materialen en is waterdicht. Hierdoor functioneert Looqi probleemloos. In elke omstandigheid.

 • Altijd in contact dankzij een handige app.

  De handige Looqi app op je smartphone of tablet stel je in staat om op een Google®Maps® plattegrond het signaal van de Looqi polsband te volgen. De positionering heeft een maximale afwijking van slechts 1 meter. Daarmee weet je op elk moment precies waar je kinderen zich bevinden. De Looqi app beschikt over tal van extra faciliteiten om je te waarschuwen of om de historie te bekijken. Wanneer de batterij opgeladen dient te worden, krijg je automatisch een melding op je app. Dit geldt eveneens wanneer de Looqi polsband niet goed functioneert.

  Meer over de app
 • Unieke batterij en slimme GPS.

  Het hart van Looqi bestaat uit een nano Realtime GPS chip met G-sensor en een Vodafone Industry GSM chip. Elke 20 seconden zendt de GSM chip een signaal uit zodat je 'live' kunt volgen waar je kind zich bevindt. Dankzij de unieke batterijtechnologie heeft Looqi een onafgebroken werkingsduur van maar liefst 7 dagen.

 • Tot op een meter nauwkeurig.

  Dankzij de nano Realtime GPS chip met G-sensor is Looqi uiterst nauwkeurig. De locatiebepaling heeft een maximale afwijking van 1 meter. Daarmee heb je altijd precies in beeld waar je kind zich bevindt. Elke 20 seconde. Ongeacht plaats, ongeacht tijd.

 • Actief in heel Europa.

  De Realtime Looqi GPS Tracker maakt gebruik van de allernieuwste Industry GSM chip die communiceert via het Vodafone netwerk. Daarmee is dekking in heel Europa gegarandeerd. Dus ook bij vakanties en bezoeken aan het buitenland, houdt Looqi een oogje in het zeil.

  Klik hier voor de netwerk dekking
 • Draadloos opladen.

  Dankzij een innovatieve batterijtechnologie werkt Looqi onafgebroken 7 dagen lang. Wanneer het batterijniveau te laag is, krijg je hiervan automatisch een melding op uw app. Het opladen geschiedt draadloos via de bijgeleverde oplader. Het enige dat je hoeft te doen is de Looqi polsband op de bijgeleverde oplader te leggen. Dus geen gedoe met stekkertjes.

 • Waterdicht en bestand tegen een stootje.

  De sterke kunststof casing van Looqi is niet alleen ontwikkeld met gevoel voor design. Veel aandacht is ook gegeven aan het draagcomfort en aan de duurzaamheid. Spelende kinderen zijn immers niet altijd voorzichtig. Gelukkig kan Looqi tegen een stootje. Bovendien is Looqi gegarandeerd waterdicht.

 • "Mijn allergrootste nachtmerrie"

  Radeloos was ik toen onze dochter van 6 plots weg was in een drukke winkel. Een half uur lang heb ik me wanhopig gevoeld, tot ik ze buiten zag zitten. Dat nooit meer! Zo heb ik mezelf beloofd. Looqi helpt me daarbij.

   
  Petra van gelderen - Hapert
Close