NL | EN Ga naar MyLooqiBinnenkort beschikbaar

about_banner

Ons verhaal

"Het ergste uur van mijn leven". Zo hoorden wij een moeder eens vertellen toen ze haar kind kwijt was geweest in een pretpark. En heel herkenbaar, zo bleek uit de vele begripvolle opmerkingen van andere moeders. "Raar", dachten wij. Dat er geen apparaatje is waarmee je op ieder moment kunt zien waar je kinderen zijn. Heel veel meer aanmoediging hadden wij niet nodig om ons in actie te brengen. Het doel? Een handige polsband en sleutelhanger waarmee je op elk moment weet waar je kinderen zijn. Het resultaat? Looqi!

 • Ruud Snelders

  Eigenaar / CEO

  Ruud - 25 jaar oud - is eindverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ruud behaalde een 'master' in Strategic Management in Tilburg en een 'master' in Entrepreneurial Managament in London. Na een half jaar commerciële werkervaring besloot hij samen met studievriend Koen de Lorijn zijn ondernemersdroom te realiseren met de opstart van KeepTrack, het bedrijf achter de Looqi polsband en Looqi sleutelhanger. 

  linkedin
 • Koen de Lorijn

  Eigenaar / CFO

  Koen - 25 jaar oud - Koen behaalde een 'master' in Finance en een 'master' in Logistics en Supply Chain Management. Het zal dan ook niet tot de verbazing spreken dat Koen alles weet van Looqi´s financièle activiteiten. Samen met Ruud Snelders is hij geestelijk vader van de Looqi polsband en de Looqi sleutelhanger.

  linkedin
 • Marc van der Wielen

  Strategie & businessmanagement

  Marc - 49 jaar oud - is de meest ervaren ondernemer in het Looqi team. Marc heeft verschillende bedrijven opgestart en is nog altijd sparringpartner en coach voor menig onderneming en ondernemer. Binnen het Looqi team houdt Marc zich vooral bezig met marketing en communicatie. Daarnaast is hij vooral 'vraagbaak' voor veel voorkomende ondernemings'kwesties'.

  linkedin
 • Koen van de Wetering

  Webdevelopment

  Koen - 22 jaar oud - is de 'technology' wizzard binnen het Looqi team. Koen is eindverantwoordelijk voor de website en de app waarmee gebruikers een Looqi polsband of Looqi sleutelhanger kunnen volgen. Daarvoor werkt hij nauw samen met een 'eigen' developersteam in India.

  linkedin
 • Henrik van Duijnhoven

  Interaction Design

  Henrik - 35 jaar oud - is de online designer van het team. Henrik is verantwoordelijk voor het aansprekende design van de website en de functionaliteiten van de Looqi gebruikers-app. Henrik heeft een ruime ervaring als webdesigner en projectmanager voor complexe websites en online platforms.

  linkedin